BLOGGPAUS!

Det känns som att det är dags för mig att ta en paus härifrån. 
 
På något vis så känns bloggandet så opersonligt just nu vilket stör mig litegrann.
Jag förstår att jag inte kan veta vilka alla är som läser och jag dömer absolut ingen som väljer att inte kommentera det jag skriver, jag kan själv vara likadan. 
 
Men för att sitta här och skriva varje dag måste jag brinna för det och det gör jag inte just nu, det är någonting som saknas och jag måste själv ta reda på vad. 
 
Jag skulle ljuga för er om jag skrev att det inte spelade någon roll om det jag skriver påverkar eller inte för självklart spelar det roll även fast det inte borde göra det eller? 
 
Jag vill påverka, inspirera eller kanske sprida glädje, vad vet jag men jag vill i alla fall att ni som läser ska känna NÅGONTING för annars känns det meningslöst. 
Likgiltigt på något sätt...
 
Just nu vet jag varken ut eller in.
Jag vill skriva om min vardag, hur jag tänker och känner och jag vill hela tiden utgå ifrån migsjälv, jag vill ge en ärlig bild av den jag är men just nu är jag vilse och då känns det bara fel... 
 
Vi får se när jag är tillbaka igen, ha det fint så länge finaste ni :love: 
 
 
"I think that the only reason why people hold on to
memories so tight, for so long is because
memories are the only things that don´t change even when people do" 
:love: 
 

Dagens outfit!

Igår var jag helsvart :) 
 
 
Klänningen är från JC
Jackan är från VeroModa
Stövlarna är från Scorett 

Viljan att blogga

Det finns flera anledningar till varför jag började blogga.
Viljan att inspiera på olika sätt, att får skriva av sig och att ha bloggen som en slags dagbok där man alltid kan gå tillbaka och läsa vad man har skrivit. 
 
Sen började jag fundera på varför jag läser andras bloggar. 
Den främsta anledningen är att bli inspirerad och det finns något intressant och spännande över att få en inblick i någon annans vardag och se hur de lever sina liv. 
Hur de tacklar olika problem, tar sig igenom motgångar eller uppskattar sin egen vardag. 
 
Det finns något för alla oavsett vad man är intresserad av så då kommer så klart funderingarna kring varför någon skulle vilja läsa det jag skriver. 
Jag vill inspirera andra genom att skriva om mina upplevelser och tankar kring det jag går igenom varje dag, min verklighet helt enkelt.
 
Men för att kunna skriva från hjärtat varje gång måste jag känna mig inspirerad och det gör jag inte varje dag, långt ifrån...
Då slutar det ofta med bilder på dagens outfit eller en kort uppdatering om hur dagen har varit och hur intressant är det egentligen? 
 
Jag skulle så himla gärna vilja veta varför just DU väljer att läsa min blogg? 
Finns det någonting som inspirerar dig eller är det bara tidsfördriv?
 
Det kanske inte borde spela någon roll varför folk läser, bara ATT de gör det men för mig spelar det roll. 
Jag vill kunna påverka på något vis även fast jag inte kan göra det varje dag med varje litet ord jag skriver.
 
Funderingarna har gått kring om jag ska fortsätta blogga eller inte, jag söker inte bekräftelse utan vill bara ha svar på frågor som jag inte kan besvara själv. 
 
Det kan bara du som läser göra så jag hoppas att du vill ta dig lite tid och skriva en rad för det skulle verkligen betyda mycket för mig. 
 
 
All kärlek :love: