Dag 11 - 5 dåliga vanor som jag har

Hihi det här kan bli lite spännande...
Måste försöka komma på något som är lite roligt att läsa också :)

1. En lite knasig ovana som jag har är att jag som älskar smågodis ändå tröttnar ganska snabbt innan jag ens har ätit upp hela godisbiten och kan då lägga tillbaka en halväten, slemmig godis i skålen vilket inte alltid är så populärt...

2. Jag måste ALLTID stå på den vänstra sidan om någon när jag ska vara med på bild och har alltid samma "pose" vilket kan reta folk lite :P
Varför ändra något som fungerar så bra? ;)

3. Jag är sjukt fixerad vid mitt hår!
När jag ska iväg på något så måste håret alltid vara perfekt och jag går och klipper mig ofta, var 7e vecka vilket många tycker är extremt. Det tycker inte jag! :)

4. Jag har nog världens kortaste stubin och mitt tålamod är lika med noll när det gäller teknik!
Såna saker bara SKA fungera och när det inte gör det blir jag tokig :(

5. Mitt shoppingbegär! Det är helt galet, jag måste låsa in mig hemma när jag inte har råd att handla för annars kan jag inte kontrollera mig när jag ser något som jag bara måste ha!
Det finns så mycket snyggt som bara väntar på att få flytta in i min garderob :)

Nu har jag avslöjat mina dåliga vanor, har ni några? ;)


Mirakel...

Rubriken till detta inlägg kan tolkas på många sätt men syftar här helt enkelt på Björn Ranelids bidrag till Melodifestivalen.

Det har varit världens ståhej kring denna låt och Björns medverkan över huvud taget och jag kände att nu kan jag inte hålla tyst länge :P
Schlagernörd som jag är...

Det har nog inte undgått någon att jag älskar allt som har med Melodifestivalen att göra och jag har väldigt starka åsikter om bidragen och tävlingen i sig.

Det är absolut roligt när det kommer ett annorlunda, knasigt bidrag som sticker ut men det ska fortfarande vara en sångtävling eller?

Alla som tittar har rätt att tycka vad de vill även om jag inte alltid håller med om resultatet men om man nu ska rösta så kan man väl åtminstone rösta på den låten som man tycker är bäst och inte bara för att det är en "kul grej!"

Min åsikt är att en låt som Mirakel aldrig skulle gått vidare om de som röstade var seriösa och verkligen lyssnade på låtarna.
Det är ett hån mot de seriösa artister som ställer upp och faktiskt vill slå igenom inom musiken, de får inte en ärlig chans när mest fokus inför en deltävling ligger på en icke musikalisk författare istället för de som faktiskt KAN sjunga!

Sen så kan man tycka vad man vill om Björn (personligen så tycker jag att han verkar dryg och pinsam och det har jag gjort lääänge) men det är trots allt Christer Björkman som har valt in bidraget i tävlingen bara för att skapa rubriker.

För vilken annan anledning kan det finnas?

Jag har mycket svårt att tro att ingen annan av de ca 3000 bidrag som skickades in skulle vara bättre än Mirakel!
Och visst att de vill ha mångfald i tävlingen med det kan man faktiskt få i alla fall!

Jag tror att de duktiga, seriösa artisterna som brukar ställa upp i denna tävling kanske väljer att inte göra det i framtiden just för att det har blivit ett jäkla spektakel och det är inte en enstaka artists fel utan de som producerar tävlingen och väljer ut bidragen.
De får nog tänka till ordentligt till nästa år om de vill ha några bra sångare kvar!
Annars finns det en risk att tävlingen självdör...

Nu har jag sagt mitt! :)

Här kommer lite bilder på några RIKTIGA schlagerstjärnor:


Dag 10 - Hur jag och en av mina pojkvänner blev tillsammans

Sjävklart vill jag skriva om mina nuvarande, Robin :)

När jag och Robin träffades så hade jag varit singel i nästan exakt ett år och jag kan erkänna att jag var rätt less på alla "jobbiga" killar som bara gjorde mig besviken :(

Jag började dejta på nätet, match.com och det var även där som jag till slut träffade Robin.

Om någon skulle fråga mig om jag kan rekomendera det så skulle jag självklart säga ja eftersom det vad där jag träffade Robin men jag skulle också varna för att man får kyssa många grodor innan man hittar sin prins :P

Eftersom Robin kommer ifrån Enköping så tog det lång tid för oss att hitta varandra på nätet eftersom vi inte bor i samma kommun.

Match fungerar ju så att man ofta söker efter de som bor ganska nära för enkelhetens skull :)

Men så en dag råkade Robin kryssa i "fel" ruta när han sökte och jag kom då högst upp på hans lista!

Vi pratade sen hela kvällen och natten på msn, började prata i telefon dagen efter och träffades till slut ett par dagar efter det.

När vi skulle träffas första gången så hade Robin köpt en ros till mig, redan då visste jag att det här var något alldeles speciellt.
Vår första dejt spenderade vi i Gamla stan på vår numera favoritrestaurant Sallys och sen satt vi på en parkbänk och åt glass, det var helt perfekt och det kändes som att det var vi från första stund.

Eftersom jag hade semester och det var mitt i sommaren så körde han hem till mig och stannade i en vecka, vi flyttade sen ihop efter 1 månad och resten är historia :)

Vi har nu snart varit tillsammans i 2 år och jag är helt övertygad om att Robin är mannen i mitt liv!

Kärlek :love: