Det blir alltid värre framåt natten...

Varför är det alltid så?

Jag är nog inne i en dålig period, mitt humör svänger som bara den (stackars Robin som får stå ut med det:() och jag känner mig allmänt deppig...
Kvällarna och nätterna är värst.

Varför är det så svårt att erkänna för sig själv när man inte mår bra? Som att det vore tabu att säga det! Jag är så trött på det, jag vet att man ska tänka positivt och tro mig jag är en glad och positiv person men det finns ju en gräns för alla! Och mina problem kan aldrig jämföras med någon annans eller tvärtom, man kan inte jämföra smärta på det sättet.

Jag vet att jag inte är ensam, alla har bra och dåliga dagar men jag önskade att min "lägsta nivå" kunde vara lite högre än vad den är just nu.

Jag har höga krav på livet, jag vill inte gå runt och känna att allt bara är ok eller kanske inte ens det när det kan vara bra!
Är jag konstig då?
Har jag för höga krav?

Så ibland blir jag lite besviken på livet och jag gillar inte att känna så, jag vill inte vara otacksam när jag har så mycket som är positivt och som verkligen ger mig glädje.

Just nu vet jag inte exakt vad jag måste göra för att komma ur detta men jag ska verkligen försöka för så här vill jag inte gå runt och må!

Det finns några saker som jag vill förändra och jag ska klara det, jag måste göra det helt enkelt, det finns inget annat alternativ.

Nu ska jag bara försöka hitta den energin som behövs för att göra det...

"Sick of crying
tired of trying
yes I'm smiling
but inside
I'm dying"


Dag 15 - Något jag vill göra någon gång i livet

Drömmar är nödvändiga för mig, jag drömmer om många saker, både stora och små.

Vissa drömmar kommer kanske gå i uppfyllelse och vissa inte, men det finns alltid saker man vill göra någon gång i livet.

En dröm som jag har haft länge är att få hitta kärleken i mitt liv och bygga upp en framtid tillsammans, nu är jag och Robin på god väg och jag är så tacksam över att han finns i mitt liv!

Jag vill gärna ha barn någon gång i livet vilket inte är något man ska ta för givet.

Jag vill resa och uppleva saker! Det finns så många fantastiska platser som bara väntar på att utforskas :)

Enda sen jag var liten så har jag drömt om att gifta mig och det vill jag fortfarande! Jag tycker att det är bland det finaste man kan göra för att visa sin kärlek till varandra :)

Jag är inte direkt en person som letar efter spänning, i så fall skulle det här inlägget vara fullt av galna saker som att jag skulle vilja hoppa bungyjump, dyka bland hajar eller något liknande.

Men det är inte riktigt jag, jag vill ha trygghet, kärlek och vara omgiven bland de människor jag älskar.

Då är jag mer än nöjd :)


Lite fler bilder från huset!

Idag har vi haft fullt upp som vanligt :)

Vi sov ut för första gången på evigheter kändes det som men sen när vi väl var vakna så var det full fart!
Vi var tvungna att röja lite i lägenheten och sen blev det ännu ett besök på Ikea för att handla lite saker till gästrummet bland annat.

Allt gick fint och vi fick även med oss en sladdlös dammsugare hem till min stora lycka :D

Här kommer lite fler bilder:Gästrummet


Det stora badrummet :)