När sommaren kommer

Något som alltid blir ett hett samtalsämne under våren är just vad man ska göra på sommare och under sin semester. 
Frågorna avlöser varandra och svaren skiljer sig ofta åt då alla har olika planer och förväntningar. 
 
Mina somrar brukar likna varandra ganska mycket då jag vet vad jag vill ha ut av min semester. 
En sommar utan en utlandsresa är för mig ingen riktig sommar då Sverige inte räcker till för mig av olika skäl, dels ofta på grund av vädret och sen även för att jag inte riktigt kan koppla av när jag är hemma. 
 
Jag vill komma bort för att verkligen kunna släppa allt och njuta av min semester och då är en resa till mitt älskande Grekland drömmen :) 
 
Ända sen jag var liten så har vi rest mycket i min familj, vi har aldrig haft något landställe och vi har alltid gillat att se olika platser. 
Jag är likadan nu, värme är det bästa jag vet så nu är mitt mål att även kunna komma iväg på vintern då jag blir så otroligt mycket sämre på vintern på grund av min skada. 
 
Det värsta med svensk sommar är att man aldrig kan lita på vädret, när det är fint så är det helt fantastiskt men när det är som det var förra sommaren så står jag inte ut! 
Jag vill ha garanterad sol, värme och bad oavsett så därför garderar jag mig :) 
 
Om det sen är fint hemma spelar ingen roll, då är jag bara glad för de som är hemma och som kanske inte har möjlihjet att åka någonstans. 
Människor som säger att "Varför reser ni bort när det är så fint väder hemma?" förstår jag mig inte alls på då det inte endast är för värmen man åker. 
 
Maten, värmen, havet, naturen, DE MAGISKA KVÄLLARNA! 
Ja listan kan göras lång :) 
 
Ni märker nog att jag är galen i att resa men självklart njuter jag även av fina stunder här hemma, stunder som man bara kan uppleva i Sverige. 
Det gäller att få det bästa av två världar helt enkelt :) 
 
 
En ljuvlig sommarkväll i fina Sverige! 
 
 
Kärlek i vår fina huvudstad <3 
 
 
Sommar på Karpathos, så underbart! 
 
 
En underbar semester på Kreta som gett mig många fina minnen <3 
 
 
Bästa Kreta :)