Valborg!

Hej på er! 

Nu sitter vi i bilen på väg till Enköping så jag passar på att skriva till er! 

Jag jobbade några timmar under förmiddagen men hann faktiskt ta det lugnt hemma och äta lunch innan vi skulle åka iväg så det var skönt :) 

Äntligen en Valborgsmässoafton med bra väder! 
Det känns som att det alltid är kallt och regnar på Valborg men inte i år :) 

Imorgon är jag ledig, då ska vi hinna umgås lite med mina föräldrar då de varit bortresta några dagar så det ska bli mysigt. 

Jag skriver igen lite senare! 
Hoppas ni får en underbar Valborg! 
All kärlek <3 


Hundarna myste lite på altanen :) 


Här är jag! :) 
Vårklädd i min nya tunnare kappa! 

Fibrohjärna

Ibland blir jag så trött på mig själv! 
 
Vi pratar ofta om "fibrohjärna" vilket jag tror många kan uppleva som lever med ständig smärta eller någon typ av belastning som gör att man ibland inte riktigt mäktar med. 
 
Tyvärr så har jag märkt stor skillnad sen jag blev sjuk. 
Jag har mycket svårare med minnet, vissa saker försvinner bara som att jag aldrig hört dem alls och det är väldigt frustrerande. 
Jag kan också känna mig mer förvirrad ibland och det märktes tydligt igår när jag skulle tvätta... 
 
Jag skulle tvätta alla handdukar så jag la dem i tvätten och satte på maskinen. 
En stund senare så började jag leta efter min vetekudde som jag inte kan leva utan, hittar den ingenstans och det börjar då går upp för mig att den måste ligga i tvättmaskinen :( 
 
Hur klantig får man vara?! 
 
Det är bara ett exempel på knasiga saker jag kan göra och jag vet att det kan hända vem som helst men jag märker av det mycket mer nu på senare tid. 
Jag hittar inte saker, minns inte var jag lagt dem och måste hela tiden ringa Robin så han får hjälpa mig. 
 
Min egen åsikt är att man på grund av fibron skickar ut smärtsignaler hela tiden och hjärnan blir till slut överbelastad och då drabbas man genom att glömma saker till exempel. 
Det finns många tråkiga effekter av att vara sjuk men det här är en sån sak som gör att man inte riktigt känner igen sig själv vilket känns jobbigt. 
 
Aja i slutändan så får jag försöka skratta åt det hela istället, det är trots allt bättre att se det från den ljusa sidan vilket var att jag fick en helt ny vetekudde :) 
 
 
<3 
 

En annan tid för länge sen del 1

Hej på er!
 
Jag har länge tänkt dela med mig av lite gamla bilder som togs innan jag startade min blogg, bilder som vissa av er kanske inte har sett. 
Dessa bilder togs under en annan tid, innan alla iphones kom, när man fortfarande tog med sig sin lilla kamera ut på krogen eller när det var fest just för att man inte kunde ta bilder på något annat sätt :) 
 
Jag var visserligen den enda bland mina vänner som orkade ta med mig kameran och ta massa bilder hela tiden men det är jag så glad för nu! 
Nu har jag minnen för livet :) 
 
Tyvärr så är inte kvalitén så bra då bilderna togs mest på skoj men jag har försökt fixa till dem lite iallafall :) 
 
Jag tänkte börja med lite bilder från singeltiden bland annat när jag var ute en hel del, nu lever jag ett helt annat liv och saknar inte alls alla kvällar man sprang på krogen men var sak har väl sin tid :) 
Hoppas ni uppskattar bilderna!
 
 
Jag och Linnea var singlar samtidigt så vi var ute en del :) 
 
 
Sofia, Linnea och jag :) 
 
 
Sofia och jag :) 
 
 
Lizbeth, Miriam och jag!
 
 
Linda och jag! 
 
 
Elin och jag :)