Dagens outfit!

Hej på er! 
 
Det är många tankar och mycket känslor som snurrar runt i kroppen och knoppen just nu som jag försöker reda ut. 
De senaste veckorna har varit väldigt tuffa och jag behöver återhämta mig både psykiskt och fysiskt. 
 
Under tiden får ni se en outfit sen ett par veckor tillbaka :) 
 
 
Jeansen är från Lindex och koftan är från Ellos 
 

Tom på energi...

God kväll på er alla fina! 
 
Jag har suttit och funderat ett tag på vad jag ska skriva men kommer inte fram till något. 
Jag känner mig helt tom och slut på energi och ångesten tickar på i jämn takt hela tiden för att påminna mig om att jag inte mår så bra. 
Som att jag inte redan vet det... 
 
Tänk vad otroligt mycket man kan känna på samma gång! 
Det har jag tänkt på nu sen jag blev sjuk att jag kan känna så otroligt mycket samtidigt, allt från tacksamhet, glädje och sorg vilket tar enormt på krafterna. 
 
Nu befinner sig min kropp i ett stressläge som gör att jag mår otroligt dåligt och det tar enormt mycket energi, när något inte går som det ska så bryter jag ihop och får panik, jag gråter mycket vilket jag annars inte brukar göra. 
Jag behöver planera varenda minut och stämma av med min omgivning så att det blir "rätt" just för att jag annars inte fungerar öht just nu. 
 
Jag skulle beskriva det som att jag vill krypa ur mitt eget skinn, som att jag har fullt med fjärilar i magen men på ett negativt och stressande sätt. 
 
Jag kan inte slappna av samtidigt som jag är väldigt trött. 
 
Ja det är nog vad jag har att skriva om ikväll. 
Försöker mest bara förklara hur det känns och kanske också för att själv försöka förstå vad som händer, det brukar vara lättare för mig att göra det om jag sätter ord på mina känslor. 
 
Den enda som kan få mig ur detta läga just nu är Gaefur <3 
Han sätter mig i samma sinnesstämning som han befinner sig i varje gång vi ses, som att han vet precis vad jag behöver och jag anpassar mig efter honom. 
 
Min regel är att ALDRIG stressa när jag är med honom och jag är stolt över att jag än så länge lyckats hålla på det så att stallet får vara min fristad, fri från all typ av stress och negativ energi. 
 
Samtidigt som Gaefur är min största trygghet nu så är det också så otroligt skört eftersom jag ständigt är rädd för att något ska hända honom :( 
Jag skulle gärna slå in honom i bomull för att skydda honom men det blir ju lite svårt. 
 
Jag måste helt enkelt tro på att den delen av mitt liv ska få vara oförstörd och fantastisk för det behöver jag verkligen <3 
 
 
<3 
 

Status just nu

Hej på er! 
 
Jag tänkte skriva lite kort om vad som har hänt i veckan och varför jag fick uppsöka min läkare idag. 
Rehabiliteringen har tagit oerhört hårt på mig och min kropp har reagerat på ett sätt som jag inte alls var beredd på. 
 
Jag visste att det skulle bli tungt och att jag skulle bli trött, det förstod jag men jag trodde nog att jag hade mer kontroll på min smärta nu när jag varit sjukskriven så länge så det blev lite som en chock när det blev så här. 
 
Redan första dagarna på rehab så berättade jag för de i mitt team att jag tyckte att det var väldigt jobbigt och att de fysiska aktiviteterna blev en enorm påfrestning för mig, det blev för mycket på en gång. 
 
De rådde mig då till att försöka vänta lite för att ge det lite tid då omställningen är stor så då gjorde jag det även fast jag då inte heller orkade gå på alla pass. 
 
Nu i måndags så blev reaktionen ännu starkare och jag fick avbryta mitt i en föreläsning för att jag helt enkelt fick panik, jag fick känslan av att jag ville krypa ur mitt eget skinn. 
Att sitta och lyssna på en lång föreläsning var fruktansvärt ansträngande och det gick verkligen inte. 
 
På tisdagen var jag hemma men blev sämre och kräktes blod när jag fick migrän på kvällen så då fick kroppen nog på riktigt så jag pratade med kliniken och kom fram till att jag först måste kontakta min Vårdcentral för att få rätt medicinering innan vi kan gå vidare. 
 
Nu har jag fått det men vad som händer med rehabiliteringen vet jag inte i dagsläget. 
Jag måste försöka prata med de i mitt team nästa vecka för att se om de kan hjälpa mig att skräddarsy programmet mer efter mina förutsättningar, annars kommer det inte att fungera. 
 
Så livet är lite extra tungt just nu, det är tufft att försöka återhämta kroppen efter en sån här kollaps men jag kan inte göra annat än att göra mitt bästa. 
 
Tack för att ni finns <3 
 
 
<3