Sagan fick en ny början <3

Ja hörni det är väl dags att skriva lite om mig och Robin, vet att ni är lite nyfikna vilket jag kan förstå ;) 
Efter ett halvår av kaos så känner jag att jag gärna vill berätta lite mer om vad som har hänt. 
 
Den saga som tog slut i somras, vår saga, har fått en ny början <3 
 
När jag och Robin skiljde oss så gick allting fruktansvärt fort och både jag och min omgivning blev väldigt chockade och jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. 
Jag skrev lite om vad som hände i somras ifall ni vill gå tillbaka och läsa. 
 
Det var ju Robins initiativ att skiljas men det innebär inte att vägen tillbaka har varit självklar för min del. 
Jag är trots allt mån om mig själv och mitt hjärta som var i tusen bitar och jag har varit så nära att ge upp många gånger för att jag inte orkade gå igenom allt en gång till ifall det inte skulle fungera. 
 
På ett sätt så kände jag ju att jag hade betydligt mer att förlora än vad Robin hade. 
 
Kärleken övervinner ju dock det mesta så jag stannade kvar just för att alternativet att leva utan Robin kändes värre än att stanna och fortsätta kämpa. 
 
Jag kan ju i efterhand säga att jag var lite förberedd på att verkligheten skulle komma ifatt Robin men jag var dock väldigt rädd för att känslorna inte skulle uppstå igen. 
Vi båda vet ju om vad vi gjorde fel tidigare och som gjorde att vi hamnade där vi hamnade i somras. 
 
Nu känns framtiden spännande men samtidigt lite skrämmande, vi måste ju trots allt "göra om och göra rätt" för att inte begå samma misstag en gång till. 
 
Det är alltid enkelt att ta reda på vad man kan göra annorlunda men att sen göra det varje dag när vardagen är som mest påtaglig är otroligt svårt så jag tar ingenting för givet. 
 
Dock så vill jag inte spendera mina dagar med att oroa mig inför framtiden, jag vill leva i nuet för att inte vakna upp en dag och inse att livet passerade framför mina ögon. 
 
Just nu är jag kär och lycklig <3 
 
 
<3 
 
 
 
 

Rufus kämpar på!

Det var länge sen jag uppdaterade er om hur det går för Rufus, han har ju trots allt gått igenom en hel del under sitt korta liv <3 
 
Nu har Rufus fyllt 2 år och han opererades i maj 2017.
 
Vi avslutade rehaben under hösten 2017 och sen var han väldigt bra under många månader tills i somras när jag och hundarna flyttade tillbaka till Stockholm. 
Då började han plötsligt halta igen så vi besökte vår duktiga ortoped på mitt jobb som tittade på honom samt tog nya röntgenbilder. 
 
Som tur var så såg man ingen försämring på röntgen men man kunde tydligt känna att han var betydligt sämre musklad på det skadade benet så vi blev ordinerade rehab igen med simning samt en dos av antiflammatioriskt samt smärtstillande. 
 
Nu har vi simmat några gånger och precis slutat med tabletterna så vi får se hur det blir nu framöver. 
 
Vi kommer behöver jobba med Rufus hela hans liv för att han ska må bra i sitt ben och följa upp hur det utvecklar sig framöver. 
Som tur är så gillar han ändå att simma vilket är jätteskönt för då kan man passa på under sommaren också när man kan simma ute :) 
 
I övrigt så är Rufus en otroligt glad, positiv och lite småvild hund ;) 
Han älskar att följa med till jobbet där det finns massa roliga hundar han kan skälla på (mindre roligt för matte). 
Det är full fart hela tiden så jag hoppas verkligen att han får leva ett så bra liv som möjligt så länge det bara går <3 
 
 
Min lilla krigare, som han har kämpat! <3 
Jag tror inte att någon av mina andra hundar skulle ha klarat av det här på samma sätt som Rufus gjorde, hans inställning till allt han gör är fantastisk :) 
 

Nu är det jul i min lilla lägenhet! :)

Hej på er! 
 
Hoppas ni mår bra <3 
Jag är dunderförkyld så försöker kurera mig här hemma så hoppas jag blir frisk till jul i alla fall :) 
 
Nu ska jag äntligen visa er min julpyntade lägenhet! 
Det är dock inte så mycket julpynt i år för jag har inte haft råd att köpa nya ljusstakar eller liknande så fokuset blev på granen :) 
 
Här kommer lite bilder: 
 
 
Rufus ville gärna vara med på bild :) 
 
 
Min söta ren från Rusta :) 
 
 
Mina juliga ljusfat :) 
 
 
Årets gran :)