Min älskade Billy <3

Jag hade aldrig kunnat tro att livet skulle pröva mig så här efter allt jag har gått igenom. 
Under en dryg veckas tid så har Billy varit kritiskt dålig och är det fortfarande. 
 
Han har nu ett konstaterat diskbråck i nacken efter en DT som gjordes igår och imorgon ska han göra ett ultraljud av buken då han även har ont i magen. 
 
Efter det så måste det göras en plan för framtiden, vad gör man och vad kan man göra för att han ska få ett så bra liv som möjligt? 
Jag kan inte svara på det nu, jag försöker göra som jag har gjort så många gånger den senaste tiden; Jag tar en timme i taget för att sen ta en minut i taget och just nu tar jag en sekund i taget :( 
 
Det går så fruktansvärt ont, Billy är som en förlängning av mig. 
En del av mig som jag behöver för att existera och han har funnits där genom allt, han känner mig som ingen annan. 
 
Jag älskar honom över allt annat men jag älskar honom också så mycket så att jag vet när det är nog, när han inte kommer vilja mer. 
Vi är inte där än, nu försöker han få mig att förstå vad som är fel, vad som gör ont och min magkänsla brukar stämma så han ska få lite mer tid. 
 
Oavsett när den dagen kommer så kommer jag veta när han inte vill mer. 
Han får bara inte lämna mig redan <3 
 
 
<3
 

Vad vill ni läsa om?

Ni vet väl om att ni är fantastiska? 
Så mycket kärlek det finns <3 
Att säga tack för alla fina kommentarer och meddelanden känns bara fånigt, jag vill säga så mycket mer än så men det är svårt att uttrycka med ord vad det betyder. 
 
Jag är så glad över att ni vill fortsätta läsa :) 
 
Nu ska det ju vara en nystart i mitt liv och då måste ju även bloggen få en nystart tänker jag! 
Jag har funderat på att ta bort vissa inlägg men det känns som att radera vissa delar av mitt liv och det är ju inte riktigt min grej, jag står för de val jag har gjort i livet. 
 
Så det får stå kvar helt enkelt. 
 
Men nu kommer ju min vardag se betydligt annorlunda ut än vad den gjorde i Enköping, jag är fortfarande samma person på många sätt men saker kommer förändras även här på bloggen. 
 
Så min fråga är; 
 
VAD VILL NI LÄSA OM?
 
Det kan vara vad som helst, önskemål om helt nya saker, det ni har uppskattat med bloggen tidigare eller vad vet jag :) 
 
Jag skulle bli väldigt glad om ni vill skriva en liten rad om vad ni vill läsa mer av så att jag också får en bild av vad ni som läsare uppskattar. 
 
All kärlek <3 
 
 

Livet fortsätter att pröva mig

Hej fina ni <3 
 
Nu har jag bestämt mig för att öppna upp bloggen för alla igen, jag behövde tid på mig att berätta i min egen takt och på något sätt ha kontroll över vilka/hur många som visste vad som hade hänt. 
 
Nu har det gått en tid, jag bor här i Stockholm, jobbar här och ska precis flytta in i min egen lägenhet så jag kände att jag vill dela med mig igen och börja berätta om mitt nya liv. 
 
Som ni ser så ser bloggen i stort sätt likadan ut som tidigare men med tiden kanske vissa bilder byts ut osv men det känns inte så bråttom just nu. 
Allt som har varit är en del av mig och den person jag har blivit så jag vill inte gömma det heller. 
 
Just idag så borde jag bara få vara glad och lycklig över att äntligen ha fått nycklarna till min lägenhet men livet vill inte riktigt som jag vill så den här dagen har varit en prövning. 
 
Billy har blivit väldigt dålig och man misstänker diskbråck :( 
I nuläget så handlar det om att få bort smärtan så han har nu fått ett morfinplåster samt injektioner med smärtstillande. 
Nu är det bara att vänta och mitt hjärta blöder så klart för ni alla vet vad Billy betyder för mig <3 
 
Han är inte alls sig själv men jag orkar inte skriva mer om det nu när jag är mitt uppe i det för det är för tungt, allt jag ber om är att ni håller tummarna för honom <3 
 
Nu kommer jag att vara ledig fram till måndag för att flytta, jag ska försöka hålla er uppdaterade på instagram och så kommer ni självklart få se bilder här sen. 
 
All kärlek <3 
 
 
Min bästa vän i livet <3