Hur går det för mig och Gaefur?

Hej på er! 
 
Många av er har velat läsa mer om mig och Gaefur och hur det går för oss eftersom det var väldigt länge sen jag skrev om det. 
Tänkte att det var dags för en liten uppdatering :) 
 
På grund av det som hände i somras (skilsmässan) samt att jag ramlade av och blev ordentligt mörbultad så blev det en ofrivillig men nödvändig vila för mig och Gaefur. 
Han fick åka på bete hos några vänner för en välförtjänt semester och jag kämpade med att få ordning på mitt liv samt ekonomin för att kunna ha kvar honom. 
 
Jag red alltså inte på hela sommaren i stort sett men på grund av att jag och Gaefur tränat mycket under våren så kändes det ändå ok.
Vi båda behövde nog det. 
 
När Gaefur sen kom tillbaka till mig så började mina 2 medryttare att rida honom regelbundet för att hjälpa mig både ekonomiskt samt tidsmässigt eftersom jag la ner all min energi på att jobba. 
 
Det har fungerat väldigt bra och tack vare den hjälpen jag har fått så har jag med gott samvete kunnat mjukstarta under hösten och bara njuta av Gaefurs sällskap. 
 
Nu är jag dock sugen på att komma igång med träningen igen och nästa helg ska jag äntligen få rida lektion igen och då ska vi även filma med töltriding så jag är så taggad! :) 
Att få träffa hela gänget bakom töltriding som verkligen blivit mina vänner känns superbra även fast jag och Gaefur kommer vara rejält ringrostiga... 
 
Jag ska försöka med ett pass på volten under veckan så att jag är lite förberedd i alla fall och det gäller att fokusera på att vi faktiskt har en hel del tid att ta igen nu innan vi kan komma tillbaka i samma form som innan sommaren. 
Jag blir lätt besviken på mig själv när det inte går bra men det är också något som jag är medveten om och försöker träna på. 
 
Så nu fokuserar jag på hur roligt vi ska ha :) 
 
 
 
<3