Sagan fick en ny början <3

Ja hörni det är väl dags att skriva lite om mig och Robin, vet att ni är lite nyfikna vilket jag kan förstå ;) 
Efter ett halvår av kaos så känner jag att jag gärna vill berätta lite mer om vad som har hänt. 
 
Den saga som tog slut i somras, vår saga, har fått en ny början <3 
 
När jag och Robin skiljde oss så gick allting fruktansvärt fort och både jag och min omgivning blev väldigt chockade och jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. 
Jag skrev lite om vad som hände i somras ifall ni vill gå tillbaka och läsa. 
 
Det var ju Robins initiativ att skiljas men det innebär inte att vägen tillbaka har varit självklar för min del. 
Jag är trots allt mån om mig själv och mitt hjärta som var i tusen bitar och jag har varit så nära att ge upp många gånger för att jag inte orkade gå igenom allt en gång till ifall det inte skulle fungera. 
 
På ett sätt så kände jag ju att jag hade betydligt mer att förlora än vad Robin hade. 
 
Kärleken övervinner ju dock det mesta så jag stannade kvar just för att alternativet att leva utan Robin kändes värre än att stanna och fortsätta kämpa. 
 
Jag kan ju i efterhand säga att jag var lite förberedd på att verkligheten skulle komma ifatt Robin men jag var dock väldigt rädd för att känslorna inte skulle uppstå igen. 
Vi båda vet ju om vad vi gjorde fel tidigare och som gjorde att vi hamnade där vi hamnade i somras. 
 
Nu känns framtiden spännande men samtidigt lite skrämmande, vi måste ju trots allt "göra om och göra rätt" för att inte begå samma misstag en gång till. 
 
Det är alltid enkelt att ta reda på vad man kan göra annorlunda men att sen göra det varje dag när vardagen är som mest påtaglig är otroligt svårt så jag tar ingenting för givet. 
 
Dock så vill jag inte spendera mina dagar med att oroa mig inför framtiden, jag vill leva i nuet för att inte vakna upp en dag och inse att livet passerade framför mina ögon. 
 
Just nu är jag kär och lycklig <3 
 
 
<3