Lárus ska säljas :(

Nu ska jag ännu en gång skriva ett sånt inlägg som jag aldrig trodde jag att jag skulle skriva... 
Jag bara gråter...
 
Fina Lárus ska säljas :( 
Jag vill inte skriva och berätta alltför mycket av respekt för människor runt omkring så om ni undrar över något speciellt så får ni gärna skriva PM. 
 
Detta beslut har varit fruktansvärt att ta och jag är förkrossad. 
En personlighet som Lárus träffar man inte många gånger i livet och hans blivande matte kommer att få en alldeles underbar häst. 
 
Anledningen till beslutet är helt enkelt att Lárus är för känslig för mig och jag behöver en tryggare och mer stabil häst. 
Jag tror också att han kommer passa bättre med en ryttare som är mer van vid islandshästar samt vid den känslighet som Lárus har. 
 
Så nu står han hos en duktig förmedlare i Göteborg ska ska sälja honom åt mig så om ni vill ha en riktig toppenhäst med en underbar utstrålning så håll ögonen öppna ;) 
Att sälja honom efter så här kort tid känns fruktansvärt men jag kände att antingen måste jag göra det nu på en gång för ju mer tid jag spenderar med honom, desto svårare kommer det att bli. 
 
Jag får helt enkelt leta vidare efter min drömhäst så om ni ser någon som skulle kunna passa så är ni välkomna att höra av er <3 
 
Ibland blir livet verkligen inte som man har tänkt sig.
 
 
Min fina underbara kille <3